Szálloda az EKF-en

2008-ban az Eszterházy Károly Főiskola „B” épületének 5. és 6. emeletén került kialakításra tanszállodánk, mely a turizmus és vendéglátás főiskolai alapszakon, illetve az idegenforgalmi szakmenedzser felsőfokú szakképzésben tanulók számára biztosítja a gyakorlatorientált képzés lehetőségét.
A belvárosi Hotel E*Stella kiváló helyszín szakmai találkozók, tréningek, konferenciák megrendezésére, de ajánljuk azok számára is, akik szabadidős turistaként látogatnak Egerbe, hiszen a város kulturális látnivalói, a strand és élményfürdő, továbbá az uszoda pár perces sétával elérhető.
Szállodánk 19 szobája közül egyet mozgáskorlátozott vendégeink igényeinek megfelelően alakítottunk ki, kétszobás apartmanunk akár 4 fő elhelyezésére, többi szobánk pedig két fő elhelyezésére alkalmas. Klimatizált szobáink mindegyike fürdőszobás, rendelkezik TV-vel és mini-hűtővel. Az épület előtt parkoló, az épület alatt zárt parkoló található, melyeket a vendégek – előzetes bejelentés alapján, üres parkoló rendelkezésre állása esetén – használhatnak. Szállóvendégeink részére 30 fős éttermünkben bőséges büféreggelit biztosítunk.
A Hotel E*Stellában működő Eszterházy Klub remek kikapcsolódási lehetőség a baráti társaságok, így az Öregdiákok számára is. Az ide látogatók szórakozását szolgálja a nagyméretű LCD tv és a hozzá kapcsolódó házimozi rendszer valamint a biliárdasztal. Vendégeink a különböző üdítőitalok mellett hideg sörrel és a legnevesebb egri borászok boraival olthatják szomjukat. A klub rendes nyitvatartási idején kívül zártkörű összejövetelekre is bérbe vehető.

Vas István - igazgató